In Blog

Voor Charlon staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Hij wist zijn werkloosheid om te zetten in een succesvolle carrière. Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Charlon Imamdi laat het ons zien!

Donderdag 21 juni
Vanaf 19.00 uur
Watersportcamping Heeg, De Burd 25A in Heeg – Friesland

Innovation Games Fryslân

Water Sportcamping Heeg, Provincie Fryslân, Innopact Fryslân, Rabobank Leeuwarden, Rabobank Sneek, Gemeente Fryske Marren en STUDIO.WHY hebben de handen ineen geslagen en halen het bekende concept ‘Innovation Games’ uit het zuiden naar Friesland.

Tijdens de Innovation Games gaan teams gedurende 5 dagen (24/7) aan de slag om de beste concepten te ontwikkelen. Ze dompelen zich onder in de wereld van sociale, duurzame en technologische ontwikkelingen. Er worden workshops gevolgd, expert- en klantinterviews gehouden, gastsprekers komen langs in de avonden en aan het einde van de week presenteren de teams hun gevalideerde concepten en wint één van de deelnemende teams de hoofdprijs van €1000,-!

Naast dit waanzinnige programma voor deelnemers is er ook een open aanbod voor geïnteresseerden. Hierover willen we jou graag informeren! Klik op de button hieronder om jezelf in te schrijven voor een of meerdere onderdelen in onderstaand programma of kom langs wanneer het jou uitkomt!

Tot ziens bij Watersportcamping Heeg, De Burd 25A in Heeg – Friesland

Inschrijven!

https://mailchi.mp/d6b13706bbd8/innovatiesprekers-workshops-18-tm-22-juni-innovation-games-frysln-322951

Misschien vind je dit ook interessant

Laat een reactie achter

0