Motivational Speaker

Boek Charlon

Motivational speaker Amsterdam

Een echte motivational speaker vind je bij Multi Traject in Amsterdam. Laat je inspireren door de ruime ervaring en de enthousiaste manier van spreken. Zo haal je het beste uit jouw vermogen en wordt je de leukste versie van jezelf. In een wereld die nooit stilstaat, worden we gedwongen om onze talenten te benutten. We worden dagelijks geconfronteerd met situaties waarin we geacht worden het beste van onszelf te laten zien.

Toch ondervinden we nog veel te vaak hinder van onze baan. In veel gevallen zien we ons werk als een noodzakelijk kwaad in plaats van een manier om onze kwaliteiten te kunnen laten zien. We blijven rondhangen in routine patronen waar we maar moeilijk uitkomen. Funest, zeker in een wereld die blijft veranderen. De motivational speaker van Multi Traject in Amsterdam laat zien dat ook jij een belangrijke bijdrage kan leveren op de werkvloer. Als je gelooft in je eigen kwaliteiten kun je bergen verzetten.

Een goede mindset is daarbij van groot belang. Zo leer je effectief te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling waardoor je kansen creëert. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor wat betreft de arbeidsmarkt. Zo krijg je toch de baan van je dromen die compleet aansluit bij wat je wil. Meebewegen met alle veranderingen is één, maar doe je dat op de juiste manier dan open je deuren die anders gesloten zouden blijven.

Ervaren motivational speaker van Multi Traject in Amsterdam

De motivational speaker van Multi Traject in Amsterdam laat je zien hoe je gehoor kunt geven aan je eigen talenten. Dit heeft te maken met het veranderen van je manier van denken. Een goede mindset draagt bij aan een goede persoonlijke ontwikkeling. Dit vergroot niet alleen je kansen op de arbeidsmarkt, maar geeft je uiteindelijk ook de baan die je voor ogen hebt.

Als je mee wilt gaan met de veranderingen van deze tijd, begint dat altijd bij jezelf. De motivational speaker van Multi Traject in Amsterdam geeft je een uniek inzicht in je eigen talent. Door daarin te geloven creëer je kansen die je anders voor onmogelijk had gehouden. Een seminar of workshop van de motivational speaker van Multi Traject in Amsterdam is geschikt voor werknemers binnen een kleine onderneming of Internationaal bedrijf.

Ook een persoonlijke gesprek met een motivational speaker in Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. Het geeft je een ander zicht op wie je bent waardoor je jouw persoonlijke kwaliteiten helemaal tot ontwikkeling kunt laten komen. Dit heeft niet alleen een positieve uitwerking op jou als individu, maar ook op je kansen op de arbeidsmarkt.

Charlon ook als spreker bij uw evenement?

 • "Motiverend Spreker Charlon Imamdi is een inspirerend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen."

  Remco Claassen
  Remco Claassen Trainer, Spreker en auteur
 • “Op 31 augustus 2017 heb ik het genoegen gehad om een workshop, gegeven door Charlon Imamdi, te mogen bijwonen. Ik heb deze workshop als inspirerend en positief ervaren. De bevlogen en energieke presentatie was erop gericht mensen te bewegen de puntjes op de i te gaan zetten, met name waar het hun werk betreft. Het heeft mij aangespoord (en naar wat ik om mij heen hoorde meerdere) om mijn mindset aan te pakken zodat ik er het volste vertrouwen in heb dat dit op korte termijn tot succes zal leiden. Ik hoop dat hij nog veel mensen zal inspireren

  Diana van Mastrigt
  Diana van Mastrigt
 • “Charlon is een oprecht persoon en een bekwame spreker. Hij verteld met passie zijn verhaal en inspireert hiermee velen, omdat het oprecht is en een wijze les bevat voor ons allen. Keep it simple & work clever, not harder; zou zijn slogan kunnen zijn”

  Eduard Bosch
  Eduard Bosch
 • "Charlon heeft met veel energie de bezoekers van het Netwerkcafé Zaanstad Waterland duidelijk gemaakt hoe belangrijk mindsetting is. Voor vele een goede opfrisser voor het zoeken van een nieuwe werkomgeving."

  Helen Langereis
  Helen Langereis
 • "Heb Charlon leren kennen als gastspreker/motivator bij het Netwerkcafe Zaanstad. Met zijn inspirerende workshops triggert hij het publiek en tracht zo de mindset positief te beinvloeden. Charlon is een begaafd spreker en zijn betrokkenheid en bevlogenheid siert hem. Een absolute aanrader om Charlon als gastspreker te boeken!

  Rob Zwart
  Rob Zwart
 • "Energieke, leuke, directe en betrokken workshop mogen meemaken in Purmerend Bibliotheek. Gegeven door Charlon Imamdi die je naar een mindset toe werkt. En het fantastische was dat Charlon voor NetwerkCafeZaanstad wel 2 workshops gaf, wat een energie ! Top gedaan en bedankt Charlon voor jou inspiratie en woorden."

  Olaf de Ronde
  Olaf de Ronde
0