Motivational Speaker

Boek Charlon

Ontwikkelen is ademhalen

Voor de in Alkmaar geboren Charlon Imamdi staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Getraind door Brian Tracy, persoonlijk gecoached door Nisandeh Neta en geïnspireerd door Les Brown en vele andere beroemdheden wist hij zijn werkloosheid om te zetten in een succesvolle carrière met onder meer zijn organisatie Multi-Traject als resultaat. Als Motiverend Spreker is hij een sprekend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen.

Charlon ook als spreker bij uw evenement?

Inspireren en enthousiasmeren

Charlon trekt volle zalen en weet hij zijn brede publiek telkens op enthousiasmerende en boeiende wijze te inspireren. Wanneer Charlon zijn brede kennis en ervaringen met anderen deelt, of dit nu tijdens een seminar is voor een groot publiek of als hij tijdens een zakelijk een-op-eengesprek iemand onder vier ogen spreekt, wordt hij als een zeer aangename spreker ervaren.

 • "Motiverend Spreker Charlon Imamdi is een inspirerend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen."

  Remco Claassen
  Remco Claassen Trainer, Spreker en auteur
 • “Op 31 augustus 2017 heb ik het genoegen gehad om een workshop, gegeven door Charlon Imamdi, te mogen bijwonen. Ik heb deze workshop als inspirerend en positief ervaren. De bevlogen en energieke presentatie was erop gericht mensen te bewegen de puntjes op de i te gaan zetten, met name waar het hun werk betreft. Het heeft mij aangespoord (en naar wat ik om mij heen hoorde meerdere) om mijn mindset aan te pakken zodat ik er het volste vertrouwen in heb dat dit op korte termijn tot succes zal leiden. Ik hoop dat hij nog veel mensen zal inspireren

  Diana van Mastrigt
  Diana van Mastrigt
 • “Charlon is een oprecht persoon en een bekwame spreker. Hij verteld met passie zijn verhaal en inspireert hiermee velen, omdat het oprecht is en een wijze les bevat voor ons allen. Keep it simple & work clever, not harder; zou zijn slogan kunnen zijn”

  Eduard Bosch
  Eduard Bosch
 • "Charlon heeft met veel energie de bezoekers van het Netwerkcafé Zaanstad Waterland duidelijk gemaakt hoe belangrijk mindsetting is. Voor vele een goede opfrisser voor het zoeken van een nieuwe werkomgeving."

  Helen Langereis
  Helen Langereis
 • "Heb Charlon leren kennen als gastspreker/motivator bij het Netwerkcafe Zaanstad. Met zijn inspirerende workshops triggert hij het publiek en tracht zo de mindset positief te beinvloeden. Charlon is een begaafd spreker en zijn betrokkenheid en bevlogenheid siert hem. Een absolute aanrader om Charlon als gastspreker te boeken!

  Rob Zwart
  Rob Zwart
 • "Energieke, leuke, directe en betrokken workshop mogen meemaken in Purmerend Bibliotheek. Gegeven door Charlon Imamdi die je naar een mindset toe werkt. En het fantastische was dat Charlon voor NetwerkCafeZaanstad wel 2 workshops gaf, wat een energie ! Top gedaan en bedankt Charlon voor jou inspiratie en woorden."

  Olaf de Ronde
  Olaf de Ronde
0