Motivational Speaker

Boek Charlon

Training voor het vinden van je droombaan in Amsterdam

Bij Multi Traject ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een training voor het vinden van jouw droombaan in Amsterdam. Onze motivational speaker is een trendwatcher voor de arbeidsmarkt en weet exact welk pad je moet bewandelen op weg naar de baan van je dromen. Het zoeken naar een baan die past bij wat jij bent is niet zo eenvoudig als het lijkt. In veel gevallen worden we daarin gehinderd door onze eigen manier van denken.

Zeker als het zoeken naar een baan niet helemaal gaat zoals je wil, kan dat behoorlijk demotiverend werken. Je verliest het vertrouwen in jezelf en de kans op een leuke baan lijkt verder weg dan ooit. Met de training van Multi Traject vind ook jij jouw droombaan in Amsterdam. Door jouw manier van denken te veranderen, wordt ook jij weer interessant voor werkgevers en de arbeidsmarkt.

Of je nu verstrikt zit in een carrière die niet bij je past, of als het zoeken naar een nieuwe baan maar niet wil lukken. De training voor een droombaan in Amsterdam helpt je daar graag bij. Op deze manier werk je effectief aan je persoonlijke ontwikkeling. Daardoor ontstaan er mogelijkheden en nieuwe kansen. Verandering is één van de belangrijkste dingen die we nodig hebben om ons talent te kunnen laten groeien.

Training droombaan in Amsterdam

Het hebben van een droombaan lijkt maar voor weinig mensen weggelegd. Toch is dat niet het geval. Iedereen kan de baan krijgen die hij of zij wil. Door handig in te spelen op de veranderingen in de maatschappij, creëer je kansen die je nodig hebt bij je persoonlijke ontwikkeling. Deze kansen beginnen bij het veranderen van je mindset.

Door de routine of de sleur ben je het geloof in jouw eigen kunnen verloren. Dit heeft een directe uitwerking op je talent en vermogen. In de training voor het vinden van een droombaan in Amsterdam leer je hier anders mee om te gaan. Door jouw manier van denken te veranderen, kan ook jij de baan van je dromen vinden en je talenten optimaal benutten. De wereld verandert om ons heen dus is het aan jou de taak om mee te veranderen.

Stilstand betekent immers achteruitgang. Als je interessant wilt blijven voor de arbeidsmarkt is het belangrijk dat je deze mindset aanneemt. Doordat het vertrouwen in jezelf groeit, ben jij je meer bewust van je eigen kwaliteiten. Deze kun je vervolgens slim inzetten tijdens de zoektocht naar jouw droombaan. Wil je meer informatie over de training voor een droombaan in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met Multi Traject.

Charlon ook als spreker bij uw evenement?

 • "Motiverend Spreker Charlon Imamdi is een inspirerend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen."

  Remco Claassen
  Remco Claassen Trainer, Spreker en auteur
 • “Op 31 augustus 2017 heb ik het genoegen gehad om een workshop, gegeven door Charlon Imamdi, te mogen bijwonen. Ik heb deze workshop als inspirerend en positief ervaren. De bevlogen en energieke presentatie was erop gericht mensen te bewegen de puntjes op de i te gaan zetten, met name waar het hun werk betreft. Het heeft mij aangespoord (en naar wat ik om mij heen hoorde meerdere) om mijn mindset aan te pakken zodat ik er het volste vertrouwen in heb dat dit op korte termijn tot succes zal leiden. Ik hoop dat hij nog veel mensen zal inspireren

  Diana van Mastrigt
  Diana van Mastrigt
 • “Charlon is een oprecht persoon en een bekwame spreker. Hij verteld met passie zijn verhaal en inspireert hiermee velen, omdat het oprecht is en een wijze les bevat voor ons allen. Keep it simple & work clever, not harder; zou zijn slogan kunnen zijn”

  Eduard Bosch
  Eduard Bosch
 • "Charlon heeft met veel energie de bezoekers van het Netwerkcafé Zaanstad Waterland duidelijk gemaakt hoe belangrijk mindsetting is. Voor vele een goede opfrisser voor het zoeken van een nieuwe werkomgeving."

  Helen Langereis
  Helen Langereis
 • "Heb Charlon leren kennen als gastspreker/motivator bij het Netwerkcafe Zaanstad. Met zijn inspirerende workshops triggert hij het publiek en tracht zo de mindset positief te beinvloeden. Charlon is een begaafd spreker en zijn betrokkenheid en bevlogenheid siert hem. Een absolute aanrader om Charlon als gastspreker te boeken!

  Rob Zwart
  Rob Zwart
 • "Energieke, leuke, directe en betrokken workshop mogen meemaken in Purmerend Bibliotheek. Gegeven door Charlon Imamdi die je naar een mindset toe werkt. En het fantastische was dat Charlon voor NetwerkCafeZaanstad wel 2 workshops gaf, wat een energie ! Top gedaan en bedankt Charlon voor jou inspiratie en woorden."

  Olaf de Ronde
  Olaf de Ronde
0