Motivational Speaker

Boek Charlon

Trendwatcher voor de arbeidsmarkt

Als trendwatcher voor de arbeidsmarkt weet Multi Traject precies wat er speelt op de werkvloer. We weten wat er nodig is om jouw carrière te verbreden en je persoonlijke ontwikkeling tot bloei te laten komen. Met een training of workshop van een trendwatcher voor de arbeidsmarkt, weet je precies welke actie je moet ondernemen om op te vallen in de maatschappij.

Zo vind je niet alleen een baan die bij je past, maar kun je ook het beste uit jezelf halen. De wereld verandert in een razend tempo. Dat geldt ook voor de vraag naar personeel en de vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Al deze veranderingen vragen om een aanpassing. Doe je dat niet, dan blijf je waar je nu bent en komen jouw talenten misschien niet helemaal tot zijn recht.

Dit heeft als gevolg dat je niet de baan hebt die je eigenlijk wil, en je vastloopt in een patroon van routine. In geen geval draagt dit bij aan een goede persoonlijke ontwikkeling. Hoewel je vindt dat stilzitten geen optie is, ontbreekt het je vaak ook aan de kracht om actie te ondernemen. Daardoor misken je jouw eigen talenten en ben je verder verwijderd van je droombaan dan ooit.

Workshop en trainingen van een trendwatcher op de arbeidsmarkt

Als trendwatcher voor de arbeidsmarkt weet Multi Traject het beste in je naar boven te halen. Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten en hoe je deze kunt gebruiken bij het vinden van een baan die bij je past. Als je weet wat er gaande is op de werkvloer, kun je hier namelijk eenvoudiger op inspelen. Zo blijf ook jij interessant voor de arbeidsmarkt.

Omdat de wereld om ons heen snel verandert, is het tijd om actie te ondernemen. Als trendwatcher voor de arbeidsmarkt weet Multi Traject dat er doelgroepen bestaan die binnenkort van de arbeidsmarkt verdwijnen. Denk hierbij maar eens aan de technologie die steeds slimmer wordt. Er zullen op den duur dan ook veel menselijke banen worden overgenomen door robots en geavanceerde computersystemen.

Juist daarom is het goed om nu actie te ondernemen. Ontwikkel je talenten zodat ook jij uitzicht hebt op de baan van je dromen. Als trendwatcher voor de arbeidsmarkt weten we dat veranderingen positief voor je kunnen werken. Door je te verdiepen in wat er gaande is, blijf je interessant voor het bedrijfsleven en is de kans op een leuke carrière vele malen groter.

Charlon ook als spreker bij uw evenement?

 • "Motiverend Spreker Charlon Imamdi is een inspirerend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen."

  Remco Claassen
  Remco Claassen Trainer, Spreker en auteur
 • “Op 31 augustus 2017 heb ik het genoegen gehad om een workshop, gegeven door Charlon Imamdi, te mogen bijwonen. Ik heb deze workshop als inspirerend en positief ervaren. De bevlogen en energieke presentatie was erop gericht mensen te bewegen de puntjes op de i te gaan zetten, met name waar het hun werk betreft. Het heeft mij aangespoord (en naar wat ik om mij heen hoorde meerdere) om mijn mindset aan te pakken zodat ik er het volste vertrouwen in heb dat dit op korte termijn tot succes zal leiden. Ik hoop dat hij nog veel mensen zal inspireren

  Diana van Mastrigt
  Diana van Mastrigt
 • “Charlon is een oprecht persoon en een bekwame spreker. Hij verteld met passie zijn verhaal en inspireert hiermee velen, omdat het oprecht is en een wijze les bevat voor ons allen. Keep it simple & work clever, not harder; zou zijn slogan kunnen zijn”

  Eduard Bosch
  Eduard Bosch
 • "Charlon heeft met veel energie de bezoekers van het Netwerkcafé Zaanstad Waterland duidelijk gemaakt hoe belangrijk mindsetting is. Voor vele een goede opfrisser voor het zoeken van een nieuwe werkomgeving."

  Helen Langereis
  Helen Langereis
 • "Heb Charlon leren kennen als gastspreker/motivator bij het Netwerkcafe Zaanstad. Met zijn inspirerende workshops triggert hij het publiek en tracht zo de mindset positief te beinvloeden. Charlon is een begaafd spreker en zijn betrokkenheid en bevlogenheid siert hem. Een absolute aanrader om Charlon als gastspreker te boeken!

  Rob Zwart
  Rob Zwart
 • "Energieke, leuke, directe en betrokken workshop mogen meemaken in Purmerend Bibliotheek. Gegeven door Charlon Imamdi die je naar een mindset toe werkt. En het fantastische was dat Charlon voor NetwerkCafeZaanstad wel 2 workshops gaf, wat een energie ! Top gedaan en bedankt Charlon voor jou inspiratie en woorden."

  Olaf de Ronde
  Olaf de Ronde
0