De droombaan van je leven!

49.00

Het ultieme 1-daagse training- en netwerkevenement voor werkzoekenden en ondernemers! Meld je nu aan voor deze bootcamp op vrijdag 28 juni 2024  (van 9:00 tot 17:00 uur W.M. Dudokweg 49 Heerhugowaard) en leer hoe je de baan van je leven kunt krijgen!

We bieden het je nu aan van € 49,-  (inclusief BTW) voor 1 daagse inclusief koffie/thee, lunch en trainingsmateriaal. Dit seminar wordt gegeven door Charlon Imamdi. In de bootcamp leer je hoe je jouw talenten en/of kennis succesvol kunt aanbieden bij een potentiële werkgever.

Mindset | Strategie | Implementatie.

Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je de baan van je leven kunt vinden. Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. We leven in een wereld waarin de economie snel is veranderd en het zal ook niet meer terugveranderen. Ontwikkel je en verander mee, doe je dat niet zul je achterblijven…

Klik hier en meld je nu aan voor De droombaan van je leven!

vrijdag 28 juni 2024 van (9:00 tot 17:00)

Categorie:

Beschrijving

We komen uit een oude economie, waar het voldoende was om een sollicitatiebrief te sturen om een baan te vinden. In de huidige economie werkt het anders. We worden eerst beoordeeld op de waarde die we leveren, voor we in gesprek kunnen komen.

De nieuwe arbeidsmarkt en het nieuwe ondernemen!
De snel veranderende wereld biedt ons weinig houvast. Als ondernemer, zzp’er, en zelfs met een goede baan op de reguliere arbeidsmarkt heb je geen zekerheid. We houden ons allen bezig met vergelijkbare vraagstukken: Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd? Charlon Imamdi laat ons zien hoe we ons het beste staande kunnen houden op de nieuwe arbeidsmarkt en binnen het nieuwe ondernemen. Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken.

Vandaag de dag is niemand meer zeker van een (vaste) baan.

Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt?

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?
Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. Dit moet je ervaren.

Begin maart ben ik begonnen als Docent bij het NIDI waar ik het vak Professional Master Amplitie geef samen met top docenten.

Mindset | Strategie | Implementatie.

 

(Referentie)

Referentie Loes Ooms

Referentie Jan Assink.

 

Waarom Eric Charlon Imamdi als loopbaan coach heeft gekozen,

Bekijk deze video.

 

Waarom Vicky Charlon Imamdi als business coach heeft gekozen? Eigenaresse van Victory’s notebook – InspiratieStudio Persoonlijke ontwikkeling.

 

Desiree eigenaresse van flex your mind Yoga. Geeft een referentie over Charlon Imamdi (business coach)

1:  Het ultieme trainingsevenement voor werkzoekende en ondernemers!

2:  Ben je klaar met moeizame,Ineffectief solliciteren?

3:  En klaar om te groeien naar jouw droombaan, salaris en tijd?

4:  Sta je open voor een nieuwe aanpak om jezelf als werkzoekende en Ondernemer krachtiger dan ooit in de markt te zetten?

Dan is het seminar De droombaan van je leven! Onze 1-daagse training mindset en vaardigheden geknipt voor jou!

Het ultieme1-daagse training- en netwerkevenement voor werkzoekenden en ondernemers !

Meld je nu aan voor deze bootcamp op vrijdag 28 juni 2024  (van 9:00 tot 17:00 uur, W.M. Dudokweg 49, Heerhugowaard), en leer hoe je de baan van je leven kunt krijgen!

DE DROOMBAAN VAN JE LEVEN BOOTCAMP IS NIKS VOOR JOU?

1 – Je gaat alleen maar omdat het GRATIS is

Inderdaad, De droombaan van je leven is gratis. We vragen slechts  €49,- het dekken van de kosten van koffie/thee, lunches en trainingsmaterialen. Gratis toegang is onze manier om jou op een risicoloze, vrijblijvende manier kennis te laten maken met de strategieën, tools en systemen waarmee jij jouw product of dienst krachtiger dan ooit in de markt zet.

Deze gratis kennismaking is onderdeel van ons business model en in de De droombaan van je leven ontdek je precies hoe het werkt. En voor degenen die nu denken: “Maar… € 49,-“ Meer dan duizend deelnemers… hmmm, daar houd je toch aan over?” Ik vrees dat zij belangrijke basisinzichten missen over kosten, baten en over de werkelijke WAARDE van een 1-daagse business training…

2 – Je komt alleen maar voor de energie-boost en/of inspiratie

Het is waar dat de energie en ideeën die je krijgt in De droombaan van je leven voeding kunnen zijn voor een enorme groeispurt van jouw al werkzoekende of als onderneming, maar… het is een business-training waar je concrete stappenplannen krijgt die je moet implementeren om vooruit te komen. Je haalt er nooit het maximale uit als het jou slechts om ‘feel-good’ gaat…

3 – Je bent niet bereid om uit jouw comfort-zone te stappen

Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je de resultaten krijgen die je altijd krijgt. Bij De droombaan van je leven krijg je andere, bewezen effectieve manieren van denken, doen en werken aangereikt. Als jouw standaard ‘kniereflex’-reactie zal zijn: “Oh nee, dat ga ik niet doen, want dat past niet bij mij” – dan pas je helaas ook niet in de De droombaan van je leven!

4 – Je bent niet bereid om te DOEN wat er voor nodig is

Werk is een werkwoord. Succes vol aan een baan komen komt je niet aanwaaien. Je moet er voor werken. Hard, maar vooral ook slim. De juiste acties ondernemen. Ga alsjeblieft geen felbegeerde Droombaan van je leven plekken bezetten om alleen te luisteren, aantekeningen te maken, te sparren om vervolgens niets met jouw nieuwe inzichten en contacten te doen. De enige manier om maximaal te profiteren van het materiaal dat je krijgt aangereikt in De droombaan van leven is implementeren en nog eens implementeren, wat er ook gebeurt…

5 – Je zoekt cynisch naar het addertje onder het gras

Je kunt blijven zoeken naar die kleine slang tot je een ons weegt, maar je gaat het niet vinden. Het is heel simpel: Je krijgt van ons een 1-daagse Droombaan van je leven training waar je slechts  € 49,-  kostendekkende euro’s voor betaalt. Toegegeven, voor sommige mensen klinkt dit te mooi om waar te zijn, want je vindt het nergens anders.

Het model waar wij volle zalen mee trekken is het model waar jij straks ook mee raakt uitverkocht als je het goed doet. En wij verdienen goed, omdat honderden goedgeinformeerde werkzoekend begrijpen dat onderwijs de beste investering is die ze kunnen doen voor het succes  namelijk de droombaan van je leven. Daarom besluiten ze na De droombaan van je leven ook een gevorderde training bij ons te volgen.
Als je dit een ‘addertje’ wilt noemen, prima – maar dan is mijn vraag aan jou… WAAR IS HET GRAS?!

6 – Je bent niet bereid te investeren in jouw -opleiding tot het vinden van een baan.

Het vinden van een baan leer je helaas niet op school. Je moet er echt zelf voor zorgen dat je de kennis en vaardigheden opdoet om succesvol te zijn als werkzoekende. Alleen de naïeven denken nog dat de droonbaan vanzelf op hen afkomt als hun  diplma of certificaat maar goed genoeg is.

Zelf-educatie is de belangrijkste investering die je kunt doen als zewerkzoekende  professional, want JIJ moet het doen! neemt. En als je nu nog denkt dat deelnemen aan een gratis 1-daagse training niet de beste (tijds) investering is die je kunt doen voor jouw werkzoekende opleiding, dan is De droombaan van je leven inderdaad niet voor jou…

7 – Je bent niet van plan de volle dag te blijven

Wanneer jij nu niet de resultaten hebt die je wenst… Je hebt bijvoorbeeld te weinig klanten en jouw zaal/praktijk is niet volgeboekt, terwijl anderen het wél voor elkaar krijgen… dan is er iets wat jij niet weet, niet doet of niet ziet. Het programma van De droombaan van je leven vormt een geïntegreerd geheel en alle onderdelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Jij kunt niet weten in welk onderdeel jij de grootste inzichten of de netwerkcontacten krijgt die gaan zorgen voor de transformatie van jouw  kans op het vinden van een baan.

8 – Je gelooft dat succes een kwestie is van geluk of aangeboren talent

Het komt misschien als een schok voor degenen die in heldenverhalen en in filmscenario’s geloven, maar om succesvol te zijn als zelfstandig ondernemer, heb je geen uitzonderlijk talent of geluk nodig. Je moet ‘gewoon’ de dingen doen die gewenste resultaten opleveren in de praktijk.

Volg de praktische strategieën, systemen en formules die je krijgt aangereikt in De droombaan van je leven en succes is bijna onvermijdelijk. Maar als je diep van binnen nog gelooft dat geluk of talent een doorslaggevende factor zijn… dan kom je in De droombaan van je leven bedrogen uit.

Denk je dat ik jou wil afschrikken of vind je mijn benadering af en toe een beetje hard of ongevoelig?

Klik hier en meld je nu aan voor De droombaan van je leven!

Tot slot
Als het voor jou geldt, ben ik eens benieuwd… Waarom ben jij WEL de juiste persoon voor een felbegeerde plek in De droombaan van je leven. Plaats jouw antwoord alsjeblieft in het contact formulier.

Charlon Imamdi