EXCLUSIVE MENTORING!

3,200.00

Mindset | Strategie | Implementatie .

Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je de baan van je leven kunt vinden. Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. We leven in een wereld waarin de economie snel is veranderd en het zal ook niet meer terugveranderen. Ontwikkel je en verander mee, doe je dat niet zul je achterblijven…

De nieuwe arbeidsmarkt!
De snel veranderende wereld biedt ons weinig houvast. Als ondernemer, zzp’er, en zelfs met een goede baan op de reguliere arbeidsmarkt heb je geen zekerheid. We houden ons allen bezig met vergelijkbare vraagstukken: Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt?  Charlon Imamdi laat ons zien hoe we ons het beste staande kunnen houden op de nieuwe arbeidsmarkt en binnen het nieuwe ondernemen. Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. Dit moet je ervaren.
 

Waarom Vicky Charlon Imamdi als business coach heeft gekozen? Eigenaresse van Victory’s notebook – InspiratieStudio Persoonlijke ontwikkeling.

https://youtu.be/VsSnFhY4yEk

Desiree eigenaresse van flex your mind Yoga. Geeft een referentie over Charlon Imamdi (business coach)

https://youtu.be/Q1bewiah6YI

 

Categorie:

Beschrijving

Exclusive Mentoring is, zoals gezegd, hulp bij het zoeken naar een baan. Let wel: u krijgt mentoring naar een nieuwe baan, u zal zelf ook inzet moeten tonen. Vergelijk het met een voetbaltrainer. De coach schopt de bal niet voor u in het doel, dat moet u zelf doen. Maar uw Mentor (Charlon) geeft langs de lijn wel heel belagrijke aanwijzingen.

Zes fasen van Exclusive Mentoring.
Exclusive kent zes fasen. Enkele punten die we gaan behandelen:

  1. Verwerking van het werkloos zijn (ontslag).
  2. De werking van de arbeidsmarkt 2021.
  3. Hoe krijg en hou ik een voorsprong op mijn concurrenten.
  4. Hoe ga ik om met een Nee!
  5. Persoonlijke ontwikkeling en wat het voor je doet.
  6. De economie is veranderd en zal niet terug veranderen.

In de eerste fase leert u niet meer boos te zijn op uw oude werkgever. Vooral als een arbeidsconflict of langdurig dienstverband vooraf ging aan het ontslag is dat belangrijk. Boze mensen vinden nou eenmaal minder snel een baan dan optimistische mensen en daarom is deze fase erg belangrijk. In de tweede fase leert u wat u kan. Deze fase is veel belangrijker dan u misschien denkt. Bijna iedereen heeft wel onontdekte kwaliteiten die nog niet gebruikt zijn. Om uw kansen op een baan te vergroten is het belangrijk dat u goed inzicht hebt in uw eigen kwaliteiten. Tests en biografische opdrachten (het maken van een levensbeschrijving) zijn onderdelen van deze fase. In de derde fase wordt u geholpen bij het opstellen van een cv, sollicitatiebrief, voorbereidingen op het sollicitatiegesprek en het omgaan met afwijzingen. Ook leren netwerken is een belangrijk onderdeel van deze fase, omdat heel veel vacatures nooit in de krant of op het internet verschijnen. Hoe ga ik om met een Nee? Door te begrijpen dat er geen nee tegen u wordt gezegd maar nee tegen het onbekende. Persoonlijke ontwikkeling door middel van het volgen van seminars of het lezen van boeken. De economie die veranderd is eerst en niet terug zal veranderen. In de oude economie stuurden je een cv met je brief op naar een bedrijf en je werd gebeld om langs te komen. Vandaag de dag zal je meer moet en doen dan dat en harder ervoor moeten werk dan ooit te voor. Verander mee en maak gebruik van de nieuwe kansen die er zijn.

Ben ik niet een beetje een sufferd als ik gebruik maak van Exclusive Mentoring?
Bakt u ook uw eigen brood? Verzon u ook uw eigen hypotheek? Hebt u uzelf leren zwemmen? Mensen die nooit een deskundige hebben geraadpleegd bestaan niet. Dat begon al met uw ouders toen u leerde lopen. De meeste mensen solliciteren maar enkele keren in hun leven en dan is het handig als u deskundige hulp hebt. Charlon is zelf werkloos geweest en heeft nu zijn eigen bedrijf dus ervaring. .Charlon kent als geen ander de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de fijne kneepjes van het sollicitatieproces. Waarom zou u niet een beroep op Charlon doen?

Hoe lang duurt Exclusive Mentorig?
Dat is moeilijk te zeggen. Om de financiële druk van de ketel te halen wordt dan ook vaak een vaste mentoring prijs afgesproken, onafhankelijk van de duur. Vrijwel alle Metoring kandidaten komen aan een baan, al duurt het voor sommigen een jaar of langer. Een heel groot deel van de Exclusive Mentoring kandidaten gaat er financieel op vooruit. Niet zelden is een Exclusive Mentoring een hele goede investering (bijvoorbeeld uit een ontslagvergoeding) of (transitievergoeding).

Ieder Exclusive Mentoring is maatwerk. U kunt ons bellen voor advies en in het kennismakingsgesprek bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn en waar volgens u de nadruk op komt te liggen.

Nu de nieuwe wet van het kabinet er zijn, kan het zo zijn dat de werkgever wordt verplicht om een budget voor outplacement/ Exclusive Mentoring aan u mee te geven. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Aangesloten outplacementbureaus/ Mentoring voldoen aan de vereiste keurmerken.

Exclusive Mentoring door Charlon Imamdi zelf
Charlon Imamdi heeft zijn talenten zo optimaal mogelijk benut en blijft zichzelf continu persoonlijk ontwikkelen. Hij roept tevens iedereen op om hetzelfde te doen en daarbij reikt hij iedereen zijn helpende hand. Hiervoor heeft hij in 2015 bovendien Multi-Traject Trainingen in het leven geroepen. Tijdens zijn seminars weet hij op een duidelijke manier en met zeer verhelderende voorbeelden zijn zienswijze altijd overtuigend en succesvol op anderen over te brengen. Maar, dat doet hij eigenlijk overal: tijdens gesprekken met zijn familie, vrienden, kennissen, collega’s, cliënten, publiek (zoals tijdens het ‘IVP Bootcamp’ en zijn seminar ‘De droombaan van je leven!’), via de radio (o.a. bij Werk, hoe zit het?) en op tv (o.a. bij Business-channel On Tour, Ondernemend Nederland, LifestyleXperience en Get in Touch with the Dutch), maar ook als (tot dan toe) onbekenden hem aanspreken. Persoonlijke groei en het succes van anderen zijn de brandstof voor Charlon’s eigen succes. Nu bruist hij altijd van de positieve energie: en dat wil hij als mentor graag met u delen.

Biografie
Voor de in Alkmaar geboren Charlon Imamdi staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Getraind door Brian Tracy, persoonlijk gecoached door Nisandeh Neta (open circles academy en geïnspireerd door Les Brown en vele andere beroemdheden wist hij zijn werkloosheid om te zetten in een succesvolle carrière met onder meer zijn organisatie Multi-Traject als resultaat. Als Motiverend Spreker is hij een sprekend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen.

Kosten
Intake gesprek op maat, 15 minuten: 100 euro.
Exclusive mentoring compleet: 3200 euro voor drie dagen.
Mag in vier termijnen worden voldaan maar dan komt er wel 300 euro extra bij.

Referentie

Waarom Vicky Charlon Imamdi als business coach heeft gekozen? Eigenaresse van Victory’s notebook – InspiratieStudio Persoonlijke ontwikkeling.

https://youtu.be/VsSnFhY4yEk

Desiree eigenaresse van flex your mind Yoga. Geeft een referentie over Charlon Imamdi (business coach)

https://youtu.be/Q1bewiah6YI